Opasni alergeni i higijena

1970.te godine samo dva odsto dece u Srbiji imalo je ekceme i alergije, a 2010. taj procenat je alarmantno udesotostručen i svako peto dete ima ekceme i alergije. Za taj porast neverovatno ali najzaslužnija su hemijska sredstva koja se svakodnevno koriste za održavanje lične... nastavak teksta »
Posted On 07 Apr 2016
, By

Jabukovo sirće – čudotvorni eliksir lepote

Jabukovo sirće koristi se u lečenju zaista neverovatno velikog broja tegoba i bolesti. Neretko, jabukovo sirće se preporučuje kao ,,lek za sve”. Pored toga jabukovo sirće je i ,,čudotvorni eliksir lepote” ! Njegova primena je više nego poželjna kada je u pitanju nega... nastavak teksta »
Posted On 07 Apr 2016
, By

Saniranje akni i bubuljica

Akne su veliki problem i mladih i starijih osoba. Akne su oblik zapaljenja kože. Do zapaljenja dolazi kada se lojni kanali zapuše, a gotovo istovremeno dolazi do povećanja lučenja lojnih žlezda, te loj, koji bi u normalnim okolnostima izbijao na površinu, ostaje zarobljen u... nastavak teksta »
Posted On 07 Apr 2016
, By

Sunce nije glavni uzrok raka kože

U umerenoj količini zapravo sunčevi zraci štite od ove bolesti zahvaljujući važnoj ulozi vitamina D. Preterano izlaganje suncu može povećati šanse da dobijete rak kože. Glavni uzroci raka kože su toksični proizvodi za kožu. Svakodnevnim korišćenjem rumenila, pudera, maskara,... nastavak teksta »
Posted On 22 May 2015
, By